Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вручення свідоцтв випускникам школи

Дата: 25.06.2021 19:12
Кількість переглядів: 1450

25 червня 2021 року комунальний заклад  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» перегорнув іще одну сторінку шкільного  життя – одинадцятикласники стали випускниками та отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту. 
З вітальною промовою до випускників звернувся міський голова Леонід Кравченко, який від імені Бобринецької міської ради, її виконавчого комітету та депутатського корпусу тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання та побажав успіхів в усіх справах та починаннях, наполегливості, невичерпності сил, завзяття. Міський голова закликав не зупинятися на досягнутому, бути справжніми патріотами рідного міста, прославляти його своїми справами, як багато видатних земляків.
Шанувати батьків, не забувати вчителів, рідну школу, адже сьогодні випускники отримали свій перший документ - "атестат зрілості", а зрілість - це вміння відповідати за свої вчинки, впевнено йти до мети та втілювати мрії у реальність. Також, Леонід Григорович  вручив дітям пам’ятні значки «Випускник 2021» від Бобринецької міської ради. 
Директор школи Тетяна Пісна привітала всіх присутніх з початком дорослого життя випускників. Окремо звернулася до батьків та педагогів, які 11 років підтримували та плекали дітей. 
У подарунок від учителів випускники отримали запальний флешмоб, а підлітки  закружляли на шкільному подвір’ї у ліричному прощальному вальсі. 
Уся Бобринецька міська громада вітає випускників 2021 року з закінченням навчання та бажає вдалого студентського життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь