Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міжнародний Олімпійський день

Дата: 23.06.2021 16:40
Кількість переглядів: 1253

Фото без опису23 червня 2021 року в Бобринецькій міській територіальній громаді відзначали Міжнародний Олімпійський день. Це родинне свято спорту, де кожен знайшов собі заняття до душі та зміг відчути себе справжнім олімпійцем.

Учасниками сьогоднішнього дійства були дошкільнята, школярі, дорослі, а також досвідчені ветерани спортивної ниви, які передають естафету любові до спорту підростаючому поколінню.

З вітальним словом до учасників та присутніх звернулися начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Вікторія ЛІТВІНОВА та директор комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Володимир КУНДЕЛЬ. Вони наголосили на тому, що спорт допомагає людям стати здоровими і сильними, підтримує їх у належній фізичній формі, робить людей більш організованими, відповідальними та дисциплінованими в житті. Фізичні вправи поліпшують самопочуття і зовнішній вигляд.

Нагородження наймолодших учасників свята грамотами та медалями проводили заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Наталія Яворська та директор КЗ «ДЮСШ» Володимир КУНДЕЛЬ.

Найбільшою популярністю у нашій громаді останнім часом користуються такі види спорту: стрітбол, футбол, теніс настільний, гирьовий спорт, волейбол, мотоспорт, пауерліфтинг, дартс, шахи, шашки, скандинавський рух, які представлені у рамках сьогоднішнього свята.

На баскетбольному майданчику спортивного комплексу «Олімпієць» проводилися «Веселі старти» за участі вихованців дошкільних навчальних закладів, школярів молодших класів та початкових груп міської спортивної школи, стрітбол та футбольні естафети.

У Кубинському парку проведено офіційне відкриття літнього майданчика для любителів волейболу (у тому числі пляжного).

У міському парку ім. М.Л. Кропивницького за підсумками року та з нагоди Міжнародного Олімпійського дня відбулася церемонія нагородження вихованців комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради, які стали: золотими призерами першості області 2020-2021 років з футболу серед юнаків 2005 року народження та молодші; бронзовими призерами першості області 2020-2021 років з баскетболу серед дівчат 2006 року народження та молодші; бронзовими призерами першості області 2020-2021 років з футболу серед юнаків 2008 року народження та молодші; призерами Чемпіонату України серед юніорів з гирьового спорту та Чемпіонами України з мотокросу.

З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник міського голови Валентин МУЗИКА, який відмітив постійний високий спортивний рівень юних бобринчан та їхніх тренерів, побажав нових перемог, олімпійського духу та наполегливості. Вихованці комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» були нагороджені подяками міської ради та грошовими винагородами.

У рамках заходу відбулися показові виступи з гирьового спорту, пауерліфтингу, тенісу настільного, футболу (жонглювання); скандинавський рух та показовий заїзд з мотокросу.

Висловлюємо подяку за забезпечення громадського правопорядку та супровід заходу поліцейському офіцеру громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Кропивницького РУП ГУНТ в Кіровоградській області Олександру ГУЗІЄНКУ, колективу відділення поліції № 3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області та начальнику відділення поліції № 3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області, майору поліції – Юрію ХАНДИСУ.

Дякуємо всім, хто прийняв участь у даному заході та бажаємо всім здоров’я!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь