Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем медичного працівника

Дата: 20.06.2021 10:01
Кількість переглядів: 653

Фото без описуШановні медичні працівники  – медсестри, фельдшери, лікарі, ветерани сфери охорони здоров'я!

Вітаємо вас з професійним святом – днем медичного працівника!

Прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь.

Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже в ваших руках – людські життя.

Медицина – це перш за все люди. Це пацієнти, які потребують допомоги, і медики – медичні сестри, фельдшери, лікарі, науковці, – які самовіддано рятують життя, повертають здоров’я, гоять рани, вселяють віру та дарують надію.

Праця людей у білих халатах – важка, жертовна і благородна. На жаль, ми не завжди маємо належне медичне забезпечення, повне фінансування, сучасну медичну техніку, високу заробітну плату, надто зараз, коли проходимо через всі ці випробування, коли реформується система охорони здоров'я та й сама країна переживає не найлегші часи. І незважаючи на складні для нашої держави часи, медики з вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа, докладають усіх зусиль задля збереження життя і зміцнення здоров’я бобринчан.

Знаємо, що всі ви, хто сьогодні бореться за авторитет професії, попри скруту вдосконалюєте свій професіоналізм, звершуєте щоденні подвиги з порятунку життя пацієнтів, всі ви – найщиріші патріоти своєї благородної професії і батьківщини. У часи випробувань у цій професії залишаються лише ті, хто готовий, не шкодуючи ні сил, ні часу, боротися за життя і здоров'я людей, кому притаманне почуття гуманізму, хто відчуває відповідальність за обрану справу.

Бажаємо нашим медикам сил та терпіння в і?хніи? тяжкіи?, але життєво важливіи? роботі! Міцного здоров’я, професіи?них успіхів та добробуту у родинах!

 

З повагою міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь