Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

КЕТРИСАНІВСЬКЕ «ВЕТО» НА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

Дата: 16.06.2021 09:10
Кількість переглядів: 1226

Фото без описуУ кінці вересня – на початку жовтня 2020 року спільними зусиллями Бобринецької районної ради, яка вже пішла у небуття, і Кетрисанівської сільської ради із комунальної власності міської територіальної громади явно протиправно було вилучено низку об'єктів нерухомості, в тому числі – адмінбудівлю по вулиці Незалежності, 80.

15 червня 2021 року до міської ради надійшла позовна заява Кетрисанівської сільської ради «Про визнання незаконним та скасування рішення». Невдоволення сусідньої сільської ради викликало рішення Бобринецької міської ради від 27 травня 2021 року №605. Рішення, яким міські депутати зробили рішучий крок до самостійного та виваженого вирішення важливих питань міського життя.

Підписавши позовну заяву та діючи від імені Кетрисанівської сільської ради, сільський голова Віктор ПОЛІЩУК у черговий раз вирішив показати 11-тисячній міській громаді хто є справжнім господарем життя на її території. А щоб підтвердити серйозність своїх намірів ще й подав до Господарського суду заяву про забезпечення позову шляхом заборони вчиняти Бобринецькій міській раді дії щодо поділу земельної ділянки. Наклав «ВЕТО» (від латинського vetoзабороняю). Таке собі «Кетрисанівське ВЕТО» на рішення міської ради.

У такий спосіб руками свого сільського голови сусідня Кетрисанівська сільська рада, адміністративний центр якої (село Кетрисанівка) разом зі своїми площами, вулицями, провулками та тротуарами знаходиться за 20 кілометрів на південь від Бобринця, намагається впливати на життєвий та громадський простір міста сусідньої громади … маючи за плечима 72-а власних населених пункта, позбавлених уваги, якої вони так потребують.  

Мета такого «Кетрисанівського ВЕТО» зрозуміла - позбавити міську раду можливості сформувати площу Незалежності у місті Бобринці, як об’єкт благоустрою на земельній ділянці орієнтовною площею 0,95 га, як основу для спорудження пам'ятника, що символізує Незалежність України, як об'єкт інвестування коштів міського бюджету...

Які права та інтереси Кетрисанівської сільської територіальної громади захищає її сільський голова Віктор ПОЛІЩУК на площі Незалежності у місті Бобринець?

Місто Бобринець, міська громада та обраний нею депутатський корпус спроможні, як ніколи, самостійно та виважено вирішувати будь-які питання міського життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь