Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР З АДМІНІСТРАТОРАМИ ЦНАП БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 15.06.2021 16:48
Кількість переглядів: 607

Відділом державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Кіровоградській області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції  (м. Дніпро) організовано та проведено он-лайн семінар для адміністраторів Центру надання адміністративних послуг Бобринецької міської ради, зокрема, розглянули актуальні питання роботи центру надання адміністративних послуг як фронт-офісу, що забезпечує прийняття та видачу документів під час державної реєстрації громадських формувань.

Начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Кіровоградській області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Олег Казанок детально описав алгоритм дій адміністратора ЦНАПу при прийомі документів, що подаються для державної реєстрації громадських формувань, акцентував увагу на  низці важливих аспектів державної реєстрації громадських формувань.    Було надано рекомендації щодо роботи з програмним забезпеченням Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань. Адміністраторів також ознайомили з оновленими інформаційними та технологічними картами адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань.

Відтепер у Центрі надання адміністративних послуг (м.Бобринець, вул.Каштанова, 84, тел.3-46-51) можна отримати послуги з державної реєстрації громадських формувань. На сайті Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) розміщено інформаційні картки, де вказано вичерпний перелік документів, необхідних для отримання даних послуг: psjust.gov.ua/інформаційні-та-технологічні-картки/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь