Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Рух – це здорово!

Дата: 08.06.2021 19:43
Кількість переглядів: 816

Фото без описуУ рамках святкування Дня захисту дітей 8 червня 2021 року жителі Бобринецької громади приєдналася до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух – це здорово!».

Захід передбачає одночасне проведення по всій території України в закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, на центральних площах або значимих спортивних об’єктах населених пунктів різноманітних акцій, покликаних заохотити учнів та жителів міста до занять фізичною культурою та спортом.

Участь у даному заході взяло близько 150 жителів громади (вихованці та учні закладів освіти міста, учні ПТУ № 32 та жителі громади).

Дошкільні навчальні заклади долучилися до заходу, виконавши тематичну ранкову гімнастику під гаслом « Рух – це здорово!».

По вулиці Миколаївська відбувся забіг на символічну відстань. Швидко подолавши дистанцію, діти отримали солодкі подарунки.

Після забігу у міському парку ім. М.Л.Кропивницького проведено заняття з танцювальної аеробіки  (керівник хореографічного гуртка КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» міської ради Наталія Телих). Діти разом за Наталією виконували вправи розминки, енергійні та запальні танці. Всі учасники отримали масу задоволення.

Висловлюємо подяку керівникам та вчителям фізичної культури закладів освіти міста за допомогу в організації та проведенні заходу. 

Забезпечення громадського правопорядку та супровід заходу поліцейському офіцеру громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Кропивницького РУП ГУНТ в Кіровоградській області Олександру ГУЗІЄНКУ, колективу відділення поліції № 3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області та начальнику відділення поліції № 3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області, майору поліції – Юрію ХАНДИСУ.

Дякуємо всім, хто прийняв участь у фізкультуро-оздоровчому заході «Рух – це здорово!» та бажаємо міцного здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь