Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відзначали Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2021 11:15
Кількість переглядів: 1066

Фото без описуЩороку в перший день літа ми урочисто відзначаємопрекрасне свято -Міжнародний день захисту дітей. Всі ми хочемо бачити в дітях здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони мали щасливе дитинство, росли здоровими і щасливими, прославляли свої родини і рідний край. Турбота про дітей, захист їхніх прав повинні стати одним з найголовніших наших обов'язків.

1 червня 2021 року дошкільнята урочисто відзначили свято День захисту дітей.

У Бобринецькому дошкільному навчальному закладі № 1 «СОНЕЧКО»

протягом дня лунали веселі дитячі пісні. Діти середніх і старшої груп співали пісень, танцювали, розповідали вірші про літо, завзято грали у ігри та естафети. Вихованці всіх вікових груп разом з веселими гостями Бімкою і Бомкою виконали веселу руханку, отримавши безліч позитивних емоцій.

У Бобринецькому дошкільному навчальному закладі №2 «РОМАШКА» відбулося свято «Веселковий світ дитинства», музично-розважальні заходи «Хай сонцю і квітам всміхаються діти». З радістю взяли участь дошкільнята у флешмобі «Сонце, літо…!», дитячому розважальному шоу «Парад мильних бульбашок», створили буклет-розмальовку «Хай дитинство буде щасливим».

Діти були радісні і дуже задоволені. Такі заходи не лише приносять величезну радість дітям, а й сприяють розвитку пізнавальної активності, творчості та дружнього спілкування в колективі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь