Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2021 08:32
Кількість переглядів: 838

Сьогодні, 1 червня, в Україні та ще в понад 60 країнах відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це свято привертає увагу до прав дітей, нагадує всім, наскільки важливим є виховання своїх чад, а також допомога дітям, які її потребують.

Офіційним символом Міжнародного дня захисту дітей є спеціальний прапор. На зеленому тлі, що уособлює гармонію і родючість, навколо Земної кулі зображено 5 фігурок людей. Фігурки символізують єдність усіх рас і народів, а зображення Землі є символом спільної домівки.

День захисту дітей нагадує суспільству про необхідність захищати права дітей, розвивати їхні здібності, поважати індивідуальні потреби та зацікавлення. Надзвичайно важливо, щоб наші діти росли здоровими і щасливими, навчалися, були впевненими у собі та займалися улюбленою справою. Всім нам, варто турбуватися про їхнє виховання і всебічний розвиток. Діти – наша радість і наше майбутнє.

Бажаємо здоров’я, миру і радості кожній дитині!

Наснаги і мудрості – батькам та педагогам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь