Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Мама, тато, я – спортивна сім’я

Дата: 13.05.2021 14:24
Кількість переглядів: 933

Фото без опису13 травня 2021 року на базі спортивної зали № 2 комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» було проведено міський етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Головною метою Заходу є формування свідомої потреби у заняттях фізичною культурою в колі сім’ї.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Вікторія Літвінова привітала учасників, наголосила на важливості заходу для зміцнення родин та популяризації здорового способу життя.

У даному Заході участь взяли сім’ї: Вознюків (тато - Павло, мама - Марія, син - Ніколас), Усіків (тато - Олександр, мама - Катерина, син - Олександр), Харчевних (тато – Олександр, дідусь - Сергій, донька – Дар'я).

Перемогу здобула сім’я Вознюків, яка буде представляти Бобринецьку громаду на обласному етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Мама, тато, я – спортивна сім’я» у м. Кропивницькому 15 травня 2021 року.

Команди-учасниці були нагороджені дипломами відділу освіти, культури. молоді та спорту Бобринецької міської ради та солодкими призами.

Дякуємо  активним та небайдужим сім’ям громади за участь у Заході, за підтримку в організації та проведенні заходу директору КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради Володимиру Кунделю!

Бажаємо родині Вознюків перемоги в обласному етапі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь