Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітання Бобринецького міського голови з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2021 10:36
Кількість переглядів: 1041

Фото без описуДорогі ветерани та жителі громади!

8 та 9 травня ми відзначаємо дні скорботи та гордості: День пам’яті і примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни та перемоги над нацизмом.

У цей славний день, ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року щоб з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу ціною власного життя у жахливому поєдинку з фашистськими загарбниками. 

Вічна їм та світла пам’ять.

Земний уклін Вам, дорогі ветерани, учасники Другої світової війни, які з нами розділяють знаменну дату - 76 річницю Перемоги - за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства.

Від імені міської ради, її депутатського корпусу та виконавчого комітету дозвольте побажати Вам, дорогі ветерани, солдатські вдови, вельмишановні земляки, впевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму, якнайбільше радісних та щасливих днів. Нехай на нашій землі ніколи не буде воєн, а лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!

 

З повагою

міський голова                                                             Леонід КРАВЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь