Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітання Бобринецького міського голови з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2021 10:36
Кількість переглядів: 1054

Фото без описуДорогі ветерани та жителі громади!

8 та 9 травня ми відзначаємо дні скорботи та гордості: День пам’яті і примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни та перемоги над нацизмом.

У цей славний день, ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року щоб з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу ціною власного життя у жахливому поєдинку з фашистськими загарбниками. 

Вічна їм та світла пам’ять.

Земний уклін Вам, дорогі ветерани, учасники Другої світової війни, які з нами розділяють знаменну дату - 76 річницю Перемоги - за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства.

Від імені міської ради, її депутатського корпусу та виконавчого комітету дозвольте побажати Вам, дорогі ветерани, солдатські вдови, вельмишановні земляки, впевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму, якнайбільше радісних та щасливих днів. Нехай на нашій землі ніколи не буде воєн, а лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!

 

З повагою

міський голова                                                             Леонід КРАВЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь