Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчально-польові збори

Дата: 29.04.2021 16:50
Кількість переглядів: 1080

Сьогодні в країні приділяється багато уваги військово-патріотичному вихованню молоді. Ми усі, як ніколи, усвідомлюємо важливість і необхідність діяльності військово-патріотичних організацій, співпраці у підтримці цього руху керівників територіальної громади, Бобринецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відділу освіти, культури, молоді та спорту та закладів загальної середньої освіти міста.

З 26 по 28 квітня 2021 року для учнів 11-х класів закладів освіти міста було проведено навчально-польові збори, під час яких вони мали можливість закріпити знання, уміння і навички, вироблені під час занять з предмета «Захист України».

У рамках навчально-польових зборів з учнями 11-х класів голова РО Червоний Хрест Оксана Усата провела навчання з питань надання першої медичної допомоги.

28 квітня юнаки 11-х класів комунальних закладів «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» міської ради прибули до на полігон військової частини А2077 (с. Сасівка Кропивницького району), де відпрацювали теоретичні знання з вогневої підготовки у ході практичного заняття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь