Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Повідомлення про оприлюднення

Дата: 13.04.2021 10:55
Кількість переглядів: 432

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Бобринецької міської ради на виконання вимог Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб,  виносить на обговорення з               13 квітня 2021 року слідуючі проекти регуляторних актів:

- "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Бобринецької міської територіальної громади ";

- "Про встановлення ставок єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку на території Бобринецької міської територіальної громади ";

- "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території  Бобринецької міської територіальної громади".

Дані проекти та відповідно аналіз регуляторного впливу ( до кожного проекту)  буде розміщено на офіційному веб-сайті Бобринецької міської ради у розділі "Офіційні документи" і "Регуляторна діяльність" та на інформаційній дошці Бобринецької міської ради.

Надсилання зауважень та пропозицій здійснюється відповідного до чинного законодавства у письмовій формі на поштову адресу Бобринецької міської ради : 27200, м. Бобринець, вул.. Незалежності, 80(2 поверх), протягом одного місяця (до 13 травня 2021 року).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь