Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 06.04.2021 11:33
Кількість переглядів: 398

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в опаленні закладів підпорядкованих відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015  09310000-9 Нафта та дистиляти (Дизельне паливо, бензин А-95 ) на 2021 рік;

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-04-06-002811-a

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 302 400,00 грн. (Триста дві тисячі чотириста грн. 00 коп) з ПДВ;

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

5. Обсяги закупівлі– Дизельне пальне 10300 літрів.

Бензин А-95 – 120 літрів.

6. Строк поставки – протягом 2021 року

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

 

ЯКІСНІ ВИМОГИ:

(Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі)

на закупівлю

 

Код ДК 021:2015 (CPV:2008) - 09130000-9– Нафта і дистиляти (дизельне паливо, бензин А- 95)

  1. Кількість, обсяг поставки товару:

Кількість товаруизельне паливо – 10300 л.

                                 Бензин А-95 – 120 л.

Кіровоградська обл., мобринець  (скретч-картки або талони)

  1. Учасник гарантує, що товар має бути таким, що не має негативного впливу на навколишнє середовище, технічні, якісні характеристики предмета закупівлі відповідають встановленим законодавством нормам.

З метою підтвердження зазначеної інформації учасники у складі своєї тендерної пропозиції мають надати відповідний гарантійний лист.

  1. ДСТУ 7688:2015 Паливо дизельне Євро, ДСТУ 7687:2015 Бензини автомобільні Євро. Дизельне паливо та бензин А-95 повинно відповідати своїм технічним/якісним показникам.

З метою підтвердження зазначеної інформації учасники у складі своєї тендерної пропозиції мають надати відповідний гарантійний лист.

  1. Учасник має надати документальне підтвердження наявності у нього власної мережі автозаправних станцій (АЗС), орендованих або партнерських з якими укладено партнерські договори, що дає можливість заправлятися Замовнику в м. Бобринець Кіровоградської області (у разі відсутності такої АЗС пропозиція відхиляється).

На виконання цього пункту учасники у складі своєї тендерної пропозиції надають довідку в довільній формі із переліком діючих (працюючих) власних та партнерських або орендованих автозаправних станцій з обов’язковим зазначенням їх адреси, назви району, міста в якому вони розташовані (щодо АЗС в м. Бобринець ).

5. Термін дії талонів або скреч-карток не менше одного року або з необмеженим терміном    дії. При наявності невикористаних талонів на паливо у разі необхідності відповідно до письмової  заявки Замовника, постачальник забезпечує протягом 5 робочих днів обмін талонів старого зразку/термін дії яких минув на талони нового зразку/дійсні талони рівнозначного номіналу, без зміни ціни.

На виконання цього пункту учасники у складі своєї тендерної пропозиції надають      гарантійний лист.

        6. Учасник в тендерній пропозиції повинен надати копії, засвідчені відповідно до вимог цієї Документації, сертифікатів якості, або копії інших документів, які посвідчують якість та країну походження товару, що є предметом закупівлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь