Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Випробування на силу та витривалість

Дата: 03.04.2021 20:30
Кількість переглядів: 1546

Людину завжди приваблювала перспектива стати сильнішою та витривалішою. Займаючись спортом, люди удосконалювали свої тіла, підводячи їх під еталонні статури античних героїв.

Гирьовий спорт є частиною культури і традицій нашого народу, а досягнення українських гирьовиків приносять славу не тільки їм, а й нашим громадам та країні.

З давніх-давен, коли хотіли підкреслити силу та кмітливість людини, говорили: «Ця людина насправді козацького роду!». Тож в унісон вислову прозвучала  пісня  «Українські козаки!» у виконанні  Валентини Змикало, яка відкрила обласні спортивні ігри  з гирьового спорту серед команд територіальних громад та міст області, що відбулися 03 квітня 2021 року на базі комунального закладу «Міський будинок культури» Бобринецької міської ради.

У змаганнях взяли участь 6 команд (66 учасників) з 2 сільських (селищних), трьох міських громад області та команди міста Кропивницького.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся міський голова Леонід Кравченко. Він привітав присутніх у залі, подякував командам, які зорганізувалися для участі у змаганнях. Наголосив, що їхні досягнення – це вклад у спортивні скарбнички своїх громад та неньки-України. Леонід Григорович побажав успіхів і перемог всім учасникам.

Боротьба за перемогу була напруженою, але в залі панувала дружня атмосфера.

Переможцями обласних спортивних ігор за рішенням суддійської колегії (головний суддя - Іван  Гольша, головний секретар - Анатолій Морович), впевнену перемогу з великим відривом від інших команд виборола команда Бобринецької міської територіальної громади.

Переможцями та призерами у своїх вагових категоріях стали:

  • до 63 кг

І місце Гурин Віталій

ІІ місце Скорик Ярослав,

ІІІ місце Щербаков Андрій;

  •  до 68 кг

ІІ місце Шапошніков Єгор

  •  до 73 кг

І місце Пильщик Іван,

ІІ місце Ткаченко Максим

  • до 85 кг

ІІІ місце Тригуб Владислав

  •  до +95кг:

І місце Павлів Сергій,

ІІ місце Загнибіда Микола,

ІІІ місце Костецький Сергій

Переможцями серед жінок стали:

- до 68 кг

ІІ місце Ляшенко Ольга,

ІІІ місце Джиган Анастасія

  •  до +68 кг

І місце Новікова Анастасія.

  • категорія ветерани

ІІ місце Ляшенко Ольга

      У естафеті з гирьового спорту команда бобринчан зайняла І місце. Склад команди: Гурин Віталій (капітан команди), Костецький Сергій, Винник Володимир, Павлів Сергій, Намєснік Іван.

Тож вітаємо спортсменів з перемогами та бажаємо і надалі реалізовувати свій потенціал і досягати нових спортивних вершин на гирьовому помості!

Ми гордимося досягненнями своїх земляків! Хай же буде здоровою і сильною наша нація! Хай знає світ, що ми є господарями на своїй прекрасній землі!

Захід проводився з дотриманням належних санітарних вимог. Харчування учасників та суддів змагань було забезпечено за сприяння Бобринецької міської ради. Окрім того працював буфет за сприяння голови правління Бобринецького РСТ Валентини Татарової.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь