Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 30.03.2021 17:47
Кількість переглядів: 823

Фото без опису30 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради під головуванням Бобринецького міського голови Леоніда КРАВЧЕНКА.

Перед початком засідання міський голова Леонід Кравченко виконуючи делеговані йому повноваження голови Бобринецької   об’єднаної  організації профспілки працівників освіти і науки України, депутата міської ради  Лариси  Цесарської вручив подяку Кіровоградського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України ЛІТВІНОВІЙ Вікторії Петрівні - начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради за плідну багаторічну співпрацю та дієве соціальне партнерство з Бобринецькою об’єднаною організацією Профспілки працівників освіти і науки України, укладення територіальної Угоди, що забезпечить створення додаткових соціальних гарантій працівникам галузі.

На засіданні члени виконкому заслухали питання:

  1. Про погодження тарифів на платні послуги, що надаються КНП «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради
  1. Про схвалення проекту рішення міської ради щодо затвердження «Програми з локалізації та ліквідації карантинних організмів на території Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».
  2. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про внесення змін до програми розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням сесії від 19 лютого 2018 року № 1386»
  3. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження Програми «Безпечне місто» Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки»»
  4. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження Програми підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2021- -2023 роки»
  5. Про схвалення внесення змін до Програми надання компенсаційних виплат з послуг зв’язку Бобринецької міської територіальної громади на 2021 рік шляхом викладення її у новій редакції.
  6. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до рішення Бобринецької міської ради від 24 грудня 2020 року № 214 « Про бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2021 рік»
  7. Про схвалення проекту рішення «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Бобринецької міської ради»
  8. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження заключного звіту про результати виконання міської цільової соціальної програми «Молодь Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади» на 2017-2020 роки.
  9. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження заключного звіту про результати виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки»
  10. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження проміжного звіту про результати виконання міської програми розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти на 2018-2021 роки»
  11. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження заключного звіту про результати виконання міської цільової соціальної програми «Обдаровані діти» на 2017- 2020 роки»
  12. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2020 рік комунальним підприємством Бобринецької міської ради «Міський центр дозвілля молоді»
  13. Про схвалення щорічного проміжного звіту про виконання Програми фінансової підтримки КП «Комунальник» Бобринецької міської ради на 2019-2021 роки, за 2020 рік, затвердженої рішенням сесії від 19.04.2019 року № 2082.
  14. Про утворення комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Бобринецької міської територіальної громади
  15. Про надання дозволу ( по заяві гр. Чичирко Я.С. )
  16. Про надання дозволу ( по заяві гр.Колесник О.М. та Колесник В.О.)
  17. Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території м.Бобринець за заявою громадянки Кривенко Л. В.
  18. Про перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку ( за заявою Синельник Д. О.)
  19. Про зняття з квартирного обліку ( за заявою ПотніноїД.Ю.)
  20. Про зняття з квартирного обліку ( за заявою Минакової А. О.)
  21. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Липченко Н.В.)
  22. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Дащіяна І.С.)
  23. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Мічкур С.О.)
  24. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Оправхати О.П.)
  25. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Фросіняк О.А.)
  26. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Котенко Ю.А.)
  27. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Семенюк С.М.).
  28. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Ткаченка М.І.).
  29. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Єрьоміна О.А.).
  30. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Рябініної М.Є.).
  31. Про відзначення В.Музики
  32. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження комплексної програми цільового забезпечення призову громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом, на навчальні збори, з питань мобілізації та приписки юнаків до призовної дільниці на території Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки».
  33. Про схвалення проекту рішення міської ради « Про внесення змін до програми «Будівництва, капітального ремонту, реконструкції та модернізації об»єктів комунальної власності і соціально-культурного призначення Бобринецької міської об»єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки», затвердженої рішенням міської ради від 19 квітня 2019 року № 2066.
  34. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства Бобринецької міської ради «Комунальник» за 2020 рік.
  35. Про дозвіл на проведення земельних робіт по риттю траншеї та прокладання кабелю електропостачання.
  36. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 23 лютого 2021 року № 68 ( Про встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення).
  37. Про введення в дію рішення конкурсної комісії про результати проведення конкурсу.Фото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь