Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обласні спортивні ігри з волейболу

Дата: 28.03.2021 13:10
Кількість переглядів: 671

Фото без опису27 березня 2021 року в рамках обласних спортивних ігор серед територіальних громад у смт. Олександрівка відбулися змагання з волейболу.

Волейбол - спортивна гра, яка користується великою популярністю та вважається одним із найдоступніших видів спорту. Заняття волейболом сприяють розвитку багатьох фізичних здібностей: сили рук і плечового пояса, стрибучості, швидкості реакції, координації рухів у просторі і в часі.

Кажуть, у волейболі головне – команда. Для досягнення результату дії всіх гравців команди повинні бути приведені в систему.

У змаганнях брали участь 5 міських і 12 сільських команд. У боротьбі за ІІІ місце команда Бобринецької громади поступилися команді Долинської (рахунок 2:0) і зайняла ІV загальнокомандне місце, принісши у скарбничку 450 залікових очок.

Цікаву гру та напружену боротьбу демонстрували бобринчани. Саме завдяки злагодженості, ціною максимальних зусиль та майстерністю, наша команда посіла достойне місце у сьогоднішніх змаганнях.

Склад команди: Іщенко Антон, Бабич Ярослав, Бабич Артур, Василенко Михайло, Корж Сергій, Матіс Володимир, Ісаков Андрій, Малик Володимир, Шаманський Віталій, Кузьменко Владислав. Представник команди – Кундель Володимир.

Ми щиро вітаємо команду Бобринецької громади, бажаємо не зупинятися на досягнутому та крокувати вперед до нових рекордів!

Участь у змаганнях, зокрема транспортне забезпечення та харчування учасників, стала можливою за сприяння Бобринецької міської ради.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь