Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Охорона праці – запорука життя

Дата: 22.03.2021 16:11
Кількість переглядів: 758

Фото без описуЩороку з метою поліпшення умов та дотримання нормативів з охорони праці, підвищення відповідальності за дотримання правил безпечної праці та навчання учасників освітнього процесу проводиться Всеукраїнський громадський огляд-конкурс стану умов і охорони праці в закладах освіти.

На захисті безпечних умов праці колективу завжди стоїть профспілковий комітет, адже саме створення для кожного здобувача освіти і працівника сприятливого освітнього середовища, забезпечення умов безпечної експлуатації обладнання, зменшення дії шкідливих факторів на організм та зменшення травматизму -  головна мета закладу.

У 2021 році в обласному етапі Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки взяв активну участь колектив Бобринецького дошкільного навчального закладу № 1 «СОНЕЧКО». За результатами участі в конкурсі заклад отримав почесне ІІІ місце.

Охорона праці – запорука життя, адже тільки здоровий та захищений працівник принесе максимум користі суспільству. Тому створення належних умов праці, та навчання повинно стати пріоритетним у кожному закладі освіти.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь