Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринецькі тенісисти - переможці обласних спортивних ігор

Дата: 20.03.2021 20:57
Кількість переглядів: 954

Фото без опису20 березня 2021 року в рамках обласних спортивних ігор серед територіальних громад у м. Кропивницькому на базі ПТУ №8 відбулися змагання з тенісу настільного.

Відомо, що успіху в змаганнях з настільного тенісу добиваються лише гравці, які володіють швидкими, гострими, точними ударами і володіють високою технікою їх виконання та мають добре розвинуті спеціальні і загальні фізичні якості.

У змаганнях брали участь 4 команди. За результатом трьох впевнених перемог над командами Долинської (рахунок 5:0), Помічної (рахунок 4:1) та Новоукраїнської (рахунок 5:0) територіальних громад, команда Бобринецької громади зайняла І загальнокомандне місце.

Вітаємо з перемогою Телих Анастасію, Сікач Ольгу, Телиха Олександра, Линця Віталія, Письменного Олега та тренера-викладача Ліщука Павла.

Перемога команди тенісистів – ще одна сходинка до Олімпійського п’єдесталу у спортивних іграх серед територіальних громад області.

Участь у змаганнях, зокрема транспортне забезпечення та харчування учасників, стала можливою за сприяння Бобринецької міської ради.Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь