Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З 77-ю річницею визволення м.Бобринець від німецько-фашистських загарбників

Дата: 16.03.2021 08:09
Кількість переглядів: 605

Фото без описуСімдесят сьома весна буяє світом відродження й священної пам’яті знакової дати 16 березня 1944 року. В ході Березнегувато-Снігурівської операції  війська 19-ї, 93-ї, 113-Ї та 223-ї стрілецьких дивізій Третього Українського фронту звільнили наше місто Бобринець від німецької навали. Ми низько вклоняємось ратному подвигу захисників Вітчизни, шануємо доблесть ветеранів  війни.

Завдячуючи, мужності і хоробрості ветеранів, самовідданості, нині  ми маємо змогу святкувати цей величний день в історії Бобринця. Ми схиляємо голову перед пам’яттю загиблих, висловлюємо вдячність і повагу живим, згадуємо тих, хто не повернувся з війни або відійшов у вічність вже в мирний час. Сердечна подяка їм і низький уклін від усіх мешканців міста Бобринець. Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від ворога, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Три колишні воїни, учасники трьох воєн: Дем?ян Дем?янович Неклеса, Микола Іванович Тосік, Олександр Олександрович Сидоренко – живі учасники Другої світової,, Афганської, антитерористичної операції на сході України. Квіти від них до підніжжя пам’ятників – найвища ступінь шани від воїнів -  воїнам, визволителям і – найбільша засторога від війни, як явища, що змушує цінувати життя.

Сьогодні ми радіємо. Ми – вільні і вільно живемо на своїй землі, дякуючи жертовності попередніх поколінь. Святковий день і дата, що змушує думати про сьогодення і завтра – яким воно може бути? Мусимо пам’ятати і завжди захищати свою свободу та право бути українським народом в Україні.

Дорогі бобринчани! Бажаємо вам міцного здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій. Нехай квітне і розвивається наше рідне місто, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

З повагою міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь