Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святкові заходи в Бобринецькій громаді присвячені Міжнародному жіночому дню

Дата: 09.03.2021 13:34
Кількість переглядів: 703

Фото без описуКоли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні квіти, в кожному домі, в селі і в місті відзначається велике свято – Міжнародний день прав жінок і миру!
Цьогоріч весна порадувала представниць кращої половини людства теплими сонячними днями. А хороший святковий настрій дарували жінкам працівники закладів культури, майстри та аматори сцени Бобринецької громади. В Дібрівському сільському та Коржівському клубах на передодні відбулися святкові концерти, присвячені Міжнародному жіночому дню 8 березня.
Виступаючі подарували справжнє свято жінкам. Керівництво міської ради привітали присутніх з наступаючим святом, побажавши всім здоров’я, щастя, кохання та весняного настрою. Захід продовжила святкова програма, під час якої глядачі радо зустрічали виступ народного аматорського вокального ансамблю «Росинка», керівник Наталія Петріченко, (міського будинку культури). Яскраве враження на глядачів справили виступи Сергія Чорного, Олександра Ковальчука, Олександра Тільного, Марії Вознюк, Лейли Джабарової, Людмили Голик, Валентини Змикало дуету у складі Сергія Плющевського та Анатолія Іщенка. Ніхто з присутніх не залишився байдужим, усі отримали величезне задоволення від свята. 
Окрема подяка КП «Комунальник» за наданий транспорт для підвезення жителів сіл Червона Долина та Богданівка на святковий концерт.
Також 5 та 7 березня проходив ярмарок у крафтовому містечку на території парку ім..М.Кропивницького виробів ручної роботи «Ти – жінка, яка змінює світ». Завітавші мали змогу поспілкуватися з кращими майстрами Бобринецької громади, надихнутися новими творчими ідеями, придбати чудові подарунки виготовлені власноруч з любов’ю своїм коханим рідним жінкам. Також бажаючі могли зробити світлину на згадку, на фоні ніжних, тематичних фото зон. Та отримали невеличкий але приємний презент від міської ради у вигляді прекрасних магнітів. Загалом на ярмарці панувала творча, святкова, весняна атмосфера.
Вітаємо з наступаючим святом весни та бажаємо жіночого щастя, гарної долі і багато квітів. А разом з весняними квітами для усіх нас в Україні хай розквітне довгоочікуваний мир!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь