Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вручено перші ключі та документи на право власності двом особам, із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дата: 05.03.2021 12:35
Кількість переглядів: 1641

За ініціативи Президента України, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877 "Про затвердження Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа" та від 01 червня 2020 р. № 515 "Про знесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877", у 2020 році з державного бюджету виділено кошти 5 особам, із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Бобринецькою міською радою, начальником служби у справах дітей міської ради Лілією Неклесою оперативно вжито відповідні заходи щодо підбору та оформлення житла для придбання особам даної категорії.

Головою Бобринецької міської ради Леонідом Кравченком, вручено перші ключі та документи на право власності двом особам, із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, Минаковій Анастасії Олександрівні та Потніній Діані Юріївні, які перебували на квартирному обліку Бобринецької міської ради.

Двокімнатна квартира та житловий будинок з прилеглою земельною ділянкою, придбані за рахунок державних коштів, з усіма необхідними зручностями, відповідають вимогам, передбаченими законодавством. 

Анастасія та Діана, щиро вдячні за турботу та підтримку, щодо захисту житлових та майнових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа та придбане житло.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь