Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Старт спортивних ігор

Дата: 01.03.2021 11:01
Кількість переглядів: 844

Фото без опису27 лютого 2021 року в смт. Олександрівка стартували обласні спортивні ігри серед команд територіальних громад та міст, які проводяться під егідою управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації. Перший вид змагань – жіночий волейбол, в якому взяли участь 10 жіночих волейбольних команд: 7 селищних та сільських громад і 3 міських.

  За підтримки та сприяння міського голови Леоніда Кравченка, спортсмени Бобринецької ТГ взяли участь у змаганнях. Була придбана жіноча волейбольна форма, виділений автобус для поїздки, забезпечено харчування учасників змагань.

Команда ретельно готувалася до змагань протягом довгого періоду. Ця наполеглива робота з жіночою волейбольною командою міста велась завдяки ентузіазму Дар’ї Свердленко та тренера на громадських засадах Дмитра Лебединського. Волейболістки з міста Бобринця вперше брали участь у змаганнях такого рівня.

У першій грі з досвідченими новоукраїнськими волейболістками наші спортсменки показали високий рівень, у другій партії перемогли з рахунком 25:10. Для визначення переможця призначили третю партію, яка проходила до 15 очок. Бобринчанки поступилися з рахунком 20:22. Друга гра з командою Долинської територіальної громади мала характер товариської зустрічі, тому що за команду суперників грала професійна волейболістка з м. Харкова.

Команда Бобринецької ТГ зайняла ІІ місце і здобула 550 очок, що є запорукою майбутніх перемог.

Склад команди: Свердленко Дар’я (капітан команди), Рапацька Вероніка, Телих Наталія, Хорунжа Єлизавета, Кобилянська Єлизавета, Калінічева Анастасія, Сторчеус Анастасія, Миценко Катерина (тренер Лебединський Дмитро).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь