Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міжнародний мистецький он-лайн форум

Дата: 26.02.2021 17:11
Кількість переглядів: 273

Щоб вижити в умовах наростаючої конкуренції із закладами індустрії розваг та викликами, спричиненими пандемією, музеям необхідно йти в ногу з часом: бути унікальними та інноваційними.

25 лютого 2021 року працівники КЗ «Бобринецький міський краєзнавчий музей ім. М. Смоленчука» Бобринецької міської ради взяли участь у першому Міжнародному мистецькому он-лайн форумі з питань сучасного мистецтва та музейної справи – «Музей сучасного мистецтва: виклики, проблеми, перспективи». Організаторами даного заходу є Музей сучасного українського мистецтва Корсаків (МСУМК) та Бізнес академія практичного менеджменту (РМВА).

Під час роботи МСУМК Art Forum виступили понад 20 спікерів, які є авторитетними експертами в сучасному мистецтві, а це доповідачі не тільки з України, а і з США (штат Техас) та Великобританії (Лондон). Експертами було висвітлено більше двадцяти актуальних тем, а на завершення – цікава панельна дискусія!  

Програмою МСУМК Art Forum було передбачено три основні напрямки: «Мистецтво і нова реальність», «Сучасний музей: виклики часу і нові рішення» та  «Музеї як драйвери соціокультурних змін та розвитку території». Загалом у онлайн-форумі взяли участь більше 3000 осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь