Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Наші досягнення тобі – громадо!

Дата: 25.02.2021 13:26
Кількість переглядів: 358

Фото без описуНемає меж досконалості. Особливо, якщо воєдино поєднуються досвід, мудрість, творчість, високий професіоналізм, креативність, наполегливість, юність та завзятість. Результатом такої синергії стали вражаючі результати участі дітей КЗ «Бобринецьке НВО» у ІІ (обласному) та ІІІ (Всеукраїнському) етапах конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Так 25 лютого 2021 року в залі для сесійних засідань міської ради за участі депутатського корпусу та громадськості міський голова Леонід КРАВЧЕНКО вручив медалі, дипломи Міністерства освіти і науки України, сертифікати на отримання премій, Подяки Бобринецької міської ради та квіти 5 учням КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО», які захищали честь Бобринецької міської територіальної громади на рівні області та України, а саме:

Філіпенко Дар’ї (9 клас, секція «педагогіка», керівник – Бібік Н.С.), Андрощуку Вячеславу (10 клас, секція «екологія», керівник – Плющевська І.В.), Почкай Анні (11 клас, секція археологія», керівник – Бібік Н.С.), Басараб Вікторії (11 клас, секція «історія України», керівник – Бібік Н.С.) та Сковпій Олександрі (11 клас, секція «кримсько-татарська гуманітаристка», керівник – Бібік Н.С), переможцями ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, які отримали дипломи І ступеня.

Окрім того, за підсумками ІІІ (Всеукраїнського) етапу конкурсу МАН за 2020 рік Почкай Анна отримала «Бронзову Медаль», Басараб Вікторія - «Срібну Медаль» та Сковпій Олександра - «Золоту Медаль».

Сковпій Олександра та Басараб Вікторія стали претендентами на отримання стипендії Президента України у 2020/2021 навчальному році.

Також Подяку Бобринецької міської ради оголошено Бібік Наталії Станіславівні, учителю історії КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО», учителю вищої кваліфікаційної категорії, «учителю-методисту», «Відміннику освіти», лауреату обласної педагогічної премії імені В.О. Сухомлинського, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти громади та області, якісну та результативну роботу з обдарованими учнями.

Міський голова висловив слова вдячності юним науковцям, їх батькам та науково-педагогічним працівникам за те, що своєю наполегливою працею та досягнутими значними результатами прославляють рідний край, малу батьківщину.

Леонід Григорович побажав юним обдаруванням і надалі зростати інтелектуально та творчо, досягати нових вершин на теренах науки.

Не залишилися поза увагою і досягнення спортсменів – учасників традиційної спартакіади «Здоров’я», яку цьогоріч було проведено між учителями фізичної культури та тренерами-викладачами закладів освіти Бобринецької міської та Кетрисанівської сільської громад з 6 видів спорту. З рахунком 5:1 впевнену перемогу здобули спортсмени міської громади.

Подяку міської ради оголошено директору КЗ «ДЮСШ» міської ради Кунделю В.Г., тренеру за фахом та за покликанням, за багаторічну сумлінну працю та значний особистий внесок у розвиток фізичної культури та масового спорту на території Бобринецької громади.

У залі панувала урочиста атмосфера. Присутні підтримували нагороджених бурхливими оплесками, тим самим спонукаючи їх не зупинятися на досягнутому, підкорювати все нові й нові вершини.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь