Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

І знову перемога!

Дата: 19.02.2021 13:40
Кількість переглядів: 1157

Фото без описуСпорт займає важливе місце в житті кожної людини і суспільства в цілому. Заняття спортом і здоровий спосіб життя стали модною тенденцією сучасного світу, тому, що в наші дні люди стали більше дбати про своє здоров’я, а спорт - найкращий засіб для підтримки та зміцнення здоров’я.

19 лютого 2021 року на базі комунальних закладів «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» та «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради  проведено традиційну щорічну Спартакіаду «Здоров’я» серед учителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти та тренерів-викладачів дитячо-юнацької спортивної школи відділів освіти Бобринецької міської ради та Кетрисанівської сільської ради. Спортивну зустріч проведено за сприяння Бобринецького райкому профспілки працівників освіти і науки України.

Мета змагань - удосконалення професійних навичок працівників, пропаганди та популяризації фізкультурно-масової роботи, здорового способу життя.

Змагання проходили з шести видів спорту (футзал, дартс, теніс настільний, стрільба кульова, баскетбол 3х3, волейбол). З рахунком 5:1 перше місце вибороли спортсмени закладів освіти Бобринецької міської ради.

Боротьба за перемогу була напруженою, але у спортивних залах панувала дружня атмосфера. Учасники змагань ще раз продемонстрували високий фаховий рівень, спритність і витривалість.

Всі присутні отримали позитивні емоції. Захід пройшов насичено і цікаво.

Церемонію нагородження проводили голова Бобринецького райкому профспілки працівників освіти і науки України Лариса Цесарська, голова Бобринецької міської ради Леонід Кравченко та голова Кетрисанівської сільської ради Віктор Поліщук, які вручили переможцям перехідний кубок, дипломи та грошові винагороди командам-учасницям (І- місце-2000 грн., ІІ місце – 1000 грн.).Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь