Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

СПІВПРАЦЯ З ПРОГРАМОЮ «U-LEAD  З ЄВРОПОЮ»

Дата: 18.02.2021 15:01
Кількість переглядів: 806

Фото без описуПокращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу децентралізації на місцях. Очевидно, що в громадах мають бути сучасні Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) – єдине місце (приміщення), де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Бобринецька міська рада являється громадою-партнером 2 Раунду  Програми «U-LEAD з Європою».  

Міська рада та наш партнер Програма «U-LEAD з Європою» вживають заходів до покращення матеріально-технічного стану приміщення ЦНАП, в якому надаються мешканцям громади широкий спектр адміністративних послуг: реєстрація місця проживання, реєстрація бізнесу, реєстрація нерухомості, земельні, житлові та соціальні послуги, тощо. Завдяки співпраці з Програмою наша громада отримала чудову можливість відкрити сучасний та комфортний центр надання адміністративних послуг, де жителі можуть отримати послуги якісно та зручно. Допомогу в інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням громаді надає Програма «U-LEAD з Європою».

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобринецької  міської ради»  з березня 2020 року  функціонує в  приміщенні  за адресою  м.Бобринець, вул. Миколаївська, будинок 51 А. У ньому створені належні умови для надання адміністративних послуг для наших відвідувачів - зони обслуговування та очікування пристосовані для прийому великої кількості заявників, вхід до приміщення облаштований  пандусом, наявність якого забезпечує доступний заїзд у приміщення не тільки маломобільних груп населення, а й дитячих візочків, що є актуальним для відвідувачів з маленькими дітьми. У ЦНАП створені умови для осіб з інвалідністю , а для батьків з дітьми є яскравий дитячий куточок.

У 2020 року  розпочато поставки від Програми «U-LEAD з Європою»  – отримано нові меблі: робочі столи, стільці для спеціалістів та відвідувачів, шафи, тумби, сейфи,  тощо. Протягом місяця очікуємо завершення поставок техніки з відповідним програмним забезпеченням. Завдяки цьому ми зможемо забезпечити кожного мешканця нашої громади належним доступом до якісних адміністративних послуг. Дякуємо нашим міжнародним партнерам Програми  «U-LEAD з Європою» за фінансову підтримку та співпрацю у створенні ефективного Центру надання адміністративних послуг.

 Шановні мешканці громади, ми  працюємо для Вас!

 

Начальник відділу «ЦНАП»                                                                 Н.Мельнікова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь