Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшанування воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2021 16:21
Кількість переглядів: 1080

Фото без опису15 лютого – День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та День виведення радянських військ з Афганістану. Саме в цей день, 32 років тому, землю Афганістану залишив останній радянський солдат. З полегшенням зітхнули рідні та близькі юнаків, які були відправлені виконувати інтернаціональний обов’язок до чужої країни.

В Бобринецькій об’єднаній територіальній громаді відбулася урочиста хода з нагоди 32-ї річниці з дня виведення радянських військ з Афганістану та дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.

Міський голова Леонід Кравченко привітав присутніх, засвідчивши свою глибоку повагу та разом з учасниками ходи вшанували пам'ять загиблих  воїнів-інтернаціоналістів поклавши квіти до Пам’ятного знаку воїнів-інтернаціоналістів та до пам’ятника Невідомому солдату, побратимам, які передчасно пішли з життя

В Свято-Миколаївській церкві відбулася поминальна панахида по загиблим воїнам-інтернаціоналістам, яку провів отець Володимир Ткаченко. Воїни-інтернаціоналісти та присутні поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО та вшанували пам'ять отця Юрія Ониська на території Свято-Миколаївської церкви.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь