Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Акція до Всесвітнього Дня Гідності

Дата: 10.02.2021 09:05
Кількість переглядів: 318

Фото без описуУ період з 21 листопада до 9 грудня 2020 року в Україні проходили заходи та дискусійні уроки до Всесвітнього Дня Гідності, до яких долучився Бобринецький міський парламент дітей.

Ця подія відбулася завдяки зусиллям команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine, за сприяння проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні ВзаємоДія», всесвітнього руху Amnesty International, спільно з Міністерством освіти і науки України.

Із найщирішими вітаннями та подякою від команди Всесвітнього Дня Гідності в Україні та команди EdCamp Ukraine надійшли офіційні сертифікати про участь у міжнародній ініціативі координатору парламенту Чичирко Я.М. та учасникам: Білоус Ярославі, Філіпенко Дарії, Давигорі Софії, Зубенко Анастасії, Торіній Ользі, Кучеренко Мар’яні, Шишко Єлизаветі.

Разом із сертифікатами парламентери отримали плакати «Десять ключів до радісного життя» від Action for Happiness, «Звички й інструменти системного мислення» від Waters Center, перекидний настінний календар з дитячими малюнками «МРІЮ ГЛОБАЛЬНО, ДІЮ ЛОКАЛЬНО: кроки доброчесності».

Щиро вітаємо активних та небайдужих членів міського парламенту дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь