Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Профілактичний рейд на території села Червона Долина

Дата: 26.01.2021 16:59
Кількість переглядів: 2134

Фото без опису25 січня 2021 року службою у справах дітей Бобринецької міської ради спільно з центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, інспектором ювенальної превенції та старостою громади Володимиром Шкварком проведено профілактичний рейд на території села Червона Долина, в ході проведення рейду обстежено 7 сімей в яких утримується та виховується 25 дітей.

В ході обстежень було перевірено умови проживання та виховання дітей, забезпеченість дровами на осінньо-зимовий період, продуктами харчування, миючими та дезінфікуючими засоби.

Проведено профілактичні бесіди з батьками щодо належного утримання та виховання дітей,  виконання батьківських обов’язків, недопущення жорстокого поводження та проявів насилля у сім'ї, попередження про адміністративну та інші види правової відповідальності. Cім'ї перебувають на постійному контролі соціальних служб Бобринецької міської ради.

В результаті проведення рейду встановлено, що діти у сім'ях забезпечені всім необхідним, проживають у належних умовах.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь