Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ЦНАП МІСЬКОЇ РАДИ НАДАЄ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ СОЦІАЛЬНОГО ХАРАКТЕРУ

Дата: 13.01.2021 09:02
Кількість переглядів: 918

З нового року для оформлення субсидій вже не треба звертатися в Управління соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації. У зв’язку з реформою децентралізації,  соціальні послуги надаватимуться у місцевих громадах.  Заяву для отримання субсидії потрібно подавати адміністратору відділу «Центр надання адміністративних послуг» міської ради.

Куди звертатися  для подання документів?

Приймання заяв з необхідними документами для призначення субсидій та інших видів соціальних допомог здійснюється спеціалістами ЦНАП Бобринецької міської ради  за адресою: м.Бобринець, вул.Миколаївська, буд.51 А.  Нагадуємо, що отримати детальну інформацію та консультацію щодо отримання адміністративних послуг можна у ЦНАПі або за телефоном 3 46 51.

На сьогодні законом не заборонено надсилання документів  поштою на адресу Управління соціального захисту населення або в електронній формі через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики

Як оформити субсидію онлайн?

Щоб оформити субсидію онлайн треба:

  • перейти за посиланням на сайт Мінсоцполітики;
  • зареєструватися за допомогою електронної пошти або електронного підпису чи BankID;
  • заповнити заяву про призначення cубсидії й зазначити банк, через який будете її отримувати;
  • заповнити декларацію про доходи й витрати;
  • перевірити правильність даних і відправити е-документи.

 

Чи втратили право на субсидію люди, які залишилися без роботи в умовах карантину?

Із запровадженням обмежувально-карантинних заходів  особи, яких звільнили з роботи під час карантину  і які перебувають на обліку у службі зайнятості, мають право на отримання субсидії. Проте це стосується не усіх, хто втратив роботу, а лише звільнених відповідно до пункту 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України («у зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці…»). При цьому для розрахунку субсидії береться лише розмір призначеної допомоги по безробіттю без урахування отриманої заробітної плати.

Крім того, Постаною Кабінету Міністрів України від 23.12.2020 року №1324 внесено зміни до низки законодавчих актів, в яких  слова “допомогу по безробіттю” доповнили словами і цифрами “, допомогу по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до статті 47-1 Закону України “Про зайнятість населення”.

Чекаємо на Вас за адресою: м.Бобринець, вул.Миколаївська, буд.51 А


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь