Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новорічні подарунки для малечі громади

Дата: 04.01.2021 17:16
Кількість переглядів: 855

Фото без описуНовий Рік є довгоочікуваним і світлим святом, особливо для дітей. Всі хто чемно себе поводив весь рік в новорічну ніч отримає подарунки від Діда Мороза. Тож маленькі бобринчани в очікуванні дива та подарунків.

Напередодні Нового року міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет попіклувались про новорічний настрій маленьких бобринчан. Працівники Служби у справах дітей та Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Бобринецької міської ради розповсюдили більше 200 подарунків у домівки дітей з обмеженими можливостями, сиріт, позбавлених батьківського піклування та дітей учасників АТО аби подарувати радість прийдешніх свят.

В очікуванні казкового дива, змін в новорічні свята містом мандрував Дід Мороз із Снігуркою створюючи атмосферу свята. Казкові персонажі на вулицях міста дарували солодкі подарунки бобринчанам.

Не забули і про села громади в яких не менше дітвора чекала на Діда Мороза, Снігурочку та подарунки. Діти отримали позитивний настрій, розповідали вірші Діду Морозу, приймали участь розвагах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь