Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новорічні подарунки для малечі громади

Дата: 04.01.2021 17:16
Кількість переглядів: 886

Фото без описуНовий Рік є довгоочікуваним і світлим святом, особливо для дітей. Всі хто чемно себе поводив весь рік в новорічну ніч отримає подарунки від Діда Мороза. Тож маленькі бобринчани в очікуванні дива та подарунків.

Напередодні Нового року міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет попіклувались про новорічний настрій маленьких бобринчан. Працівники Служби у справах дітей та Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Бобринецької міської ради розповсюдили більше 200 подарунків у домівки дітей з обмеженими можливостями, сиріт, позбавлених батьківського піклування та дітей учасників АТО аби подарувати радість прийдешніх свят.

В очікуванні казкового дива, змін в новорічні свята містом мандрував Дід Мороз із Снігуркою створюючи атмосферу свята. Казкові персонажі на вулицях міста дарували солодкі подарунки бобринчанам.

Не забули і про села громади в яких не менше дітвора чекала на Діда Мороза, Снігурочку та подарунки. Діти отримали позитивний настрій, розповідали вірші Діду Морозу, приймали участь розвагах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь