Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Юні дослідники та науковці

Дата: 18.12.2020 11:54
Кількість переглядів: 488

Невід’ємною складовою роботи з обдарованими дітьми є їх пошук та щоденна підтримка, залучення до участі в різноманітних конкурсах та проєктах. Це саме той стартовий майданчик, який дає розумним і талановитим юнакам та дівчатам перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень.

12 грудня 2020 року з метою творчого самовдосконалення, розвитку навичок науково-дослiдницької, проєктної та пошукової діяльності школярі КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» Бобринецької міської ради долучилися до участі в обласному конкурсі наукових проєктів «Інсайти сьогодення від юних дослідників Кіровоградщини».

Даний Конкурс охопив близько 20 наукових секцій Кіровоградської Малої академії наук. Серед 101 учня-переможця із 6-11 класів закладів загальної середньої освіти області Бобринецьку територіальну громаду гідно представили четверо юних дослідників КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО».

У Конкурсі «Хімічний марафон – 2020/2021 н.р» (секція «Хімія»,  відділення «Хімії та біології») здобули перемогу:

БОРКО Леонід, учень 6-А класу - нагороджений дипломом І ступеня;

КАБАЦЮРА Єлизавета, учениця 6-А класу - нагороджена дипломом       ІІ ступеня;

ЕКШТЕЙН Єгор, учень 6-А класу - нагороджений дипломом                             ІІІ ступеня.

У науковому проєкті з екології «Дослідження антропогенного впливу на водойми м. Бобринець» (секція «Екологія», відділення «Екології та аграрних наук») здобув перемогу та нагороджений дипломом ІІ ступеня АНДРОЩУК Вячеслав, учень 10-А класу.

Напружена робота та хвилювання дітей, їх наставника, батьків залишилися позаду, але горизонти наукової діяльності тільки почали відкриватися перед юними дослідниками.

Вітаємо та бажаємо творчої наснаги, успіхів у реалізації найсміливіших проєктів!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь