Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 4 позачергова сесія 8-го скликання Бобринецької міської ради

Дата: 09.12.2020 08:39
Кількість переглядів: 1095

Фото без описуУ зв’язку з необхідністю невідкладного розгляду питань, які відносяться до компетенції Бобринецької міської ради восьмого скликання та її виконавчого комітету, 8 грудня 2020 року відбулася 4-а позачергова сесія 8-го скликання Бобринецької міської ради на яку було винесено 25 питань:

1. Про затвердження міської Програми утримання та забезпечення діяльності центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бобринецької міської ради на 2020 -2023 роки.

2. Про внесення змін до Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги мешканцям Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, та учасникам антитерористичної операції, сім’ям загиблих учасників АТО на 2020- 2021 роки», затвердженої рішенням міської ради від 24 грудня 2019 року № 2763 (у редакції рішення міської ради від 04 серпня 2020 року № 3155).

3. Про внесення змін до Програми Благоустрою населених пунктів Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 - 2021 роки.

4. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал» на 2019-2021 роки.

5. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2019 року № 2765 «Про бюджет Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

6. Про створення фінансового управління Бобринецької міської ради, затвердження Положення про фінансове управління та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

7. Про внесення змін до рішення Бобринецької міської ради від 15.11.2017 року № 1262 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів» зі змінами внесеними рішенням міської ради від 13.02.2020 року № 2783).

8. Про утворення старостинських округів Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади та затвердження Положення про старосту.

9. Про затвердження старости.

10. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.16 Березня, 82) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

11. Про зміну власника, найменування та затвердження в новій редакції статуту комунального некомерційного підприємства «Бобринецька ЦРЛ».

 12. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.Миколаївська, 64) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

13. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.Воїнів-інтернаціоналістів, 56) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

14. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.Ломоносова, 19) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

15. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.Миколаївська, 68) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

16. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.Соборна, 123) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

17. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.Миколаївська, 49 Б) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району

18. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.Вознесенська, 54) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

19. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.Миколаївська, 62) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

20. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, вул.Соборна, 121) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

21. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, провулок Порика, 1) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

22. Про надання згоди на безоплатну передачу та прийняття у комунальну власність Бобринецької міської (об’єднаної) територіальної громади приміщень та майна (м.Бобринець, провулок Порика, 8) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

23. Про звіт міського голови щодо діяльності виконавчих органів міської ради по здійсненню державної регуляторної політики у 2020 році.

24. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів виконавчими органами Бобринецької міської ради на 2021 рік.

25. Земельні питання (37)

Детальніше за посиланням: https://bobrynecka-gromada.gov.ua/docs/554844/

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь