Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 02.12.2020 16:22
Кількість переглядів: 994

Фото без опису1 грудня 2020 року, відповідно до розпорядження міського голови Леоніда Кравченка, у зв’язку з необхідністю розгляду питань, які віднесені до компетенції виконавчого комітету міської ради, невідкладного вирішення питань, які мають вплив на життя та здоров’я громадян та з метою забезпечення належної діяльності міської ради, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради під головуванням першого заступника міського голови Валентина Музики.

На засіданні, виконавчим комітетом було прийнято рішення, які стосуються фінансово-господарської діяльності Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал», Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та комунального підприємства Бобринецької міської ради «Міський центр дозвілля молоді».

Виконком схвалив необхідність збільшення фінансування Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги мешканцям Бобринецької міської  об’єднаної територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, та учасникам антитерористичної операції, сім’ям загиблих учасників АТО на 2020-2021 роки та зміни до Програми благоустрою населених пунктів Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

Виконкомои було затверджено новий склад комісії з питань захисту прав дитини Бобринецької міської ради.

Рішенням виконавчого комітету було утворено комісію Бобринецької міської ради по обстеженню земельних ділянок, будівель, споруд та зелених насаджень на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади та комісію по обстеженню стану зовнішніх та внутрішньо будинкових електромереж щодо їх відповідності вимогам нормативних актів України.

З метою розгляду матеріалів адміністративних справ, було затверджено склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Бобринецької міської ради.

У сфері запобігання та попередження пожеж виконком затвердив відповідний план вжиття превентивних заходів щодо попередження пожеж протягом осінньо-зимового періоду 2020-2021 років на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади.

Крім цього, було розглянуто та ухвалено рішення за заявами громадян про надання дозволу на видалення аварійних зелених насаджень на території м. Бобринець.

 Частина прийнятих рішень стосувалася постановки громадян пільгових категорій та їх перереєстрації на квартирному обліку міської ради.

На засіданні виконавчого комітету було ухвалено ряд рішень, які стосувалися соціальної підтримки громадян, які опинилися у складних життєвих ситуаціях та надання матеріальної допомоги, згідно поданих заяв, чотирьом учасникам АТО/ООС.

Виконавчим комітетом, з метою дотримання вимог законодавства України, було розглянуто та прийняті рішення про відмови та скасування двох раніше наданих дозволів виконкомом попереднього скликання на здійснення роздрібної торгівлі на проїжджій частині вулиці Вознесенська та у парковій зоні парку ім. М. Кропивницького у зв’язку з тим, що вказані місця не віднесені до категорії місць для здійснення торгівлі. Підприємцям було рекомендовано здійснювати торгівлю, у місцях, визначених для цих цілей.

Секретар виконавчого комітету Артем Лавріненко.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь