Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ЦНАП міської ради вживає заходів для покращення надання послуг жителям громади

Дата: 03.12.2020 16:19
Кількість переглядів: 712

Фото без опису3 грудня 2020 року, на виконання доручення міського голови Леоніда Кравченка, відбулась робоча нарада під керівництвом секретаря виконавчого комітету Артема Лавріненка за участю представників суб’єктів надання адміністративних послуг виконавчих органів міської ради, спеціалістів ЦНАПу під час якої її учасниками було обговорено проблемні питання у сфері надання адміністративних послуг ЦНАП Бобринецької міської ради та акцентовано увагу на недопущенні порушень законних прав громадян під час надання їм адміністративних послуг Бобринецькою міською радою. Начальник відділу ЦНАП Мельнікова Н.В. ознайомила присутніх про зміни у чинному законодавстві, які стосуються роботи ЦНАП та надання адміністративних послуг громадянам.

За результатами  наради  було надані необхідні доручення керівникам виконавчих органів, направлені на покращення надання адміністративних послуг ЦНАП міської ради.

Звертаємо увагу, що Центр надання адміністративних послуг міської ради забезпечує доступність та належну якість надання адміністративних послуг не лише жителям міської громади, а і жителям інших громад у разі їх звернення у сфері державної реєстрації бізнесу, речових прав на нерухоме майно,  видачі витягів з Державного земельного кадастру та багато інших послуг, надання яких передбачено законодавством.

 

Телефон ЦНАП Бобринецької міської ради для довідок – 3-46-51.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь