Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міжнародний день людей з інвалідністю в Бобринецькій громаді

Дата: 03.12.2020 16:15
Кількість переглядів: 593

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

В цей день працівники Бобринецької міської ради та територіального центру соціального обслуговування завітали до сімей, де проживають діти з обмеженими можливостями та людей похилого віку з обмеженими можливостями, які знаходяться на обслуговуванні у територіальному центрі та вручили вітамінізовані подарунки від Бобринецької міської ради.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги.

Щира дяка всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь