Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулось засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 17.11.2020 17:02
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

17 листопада 2020 року о 15.00. відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради під головуванням Бобринецького міського голови Леоніда Кравченка.

Скликання позачергового засідання виконавчого комітету було зумовлене необхідністю термінового вирішення питань, які мають вплив на життя та здоров’я громадян та з метою подальшого забезпечення належної діяльності міської ради в умовах пандемії коронавірусної інфекції.

У роботі виконкому взяли участь: Л.Кравченко, С.Торіна, В.Музика, Н.Яворська, А.Лавріненко, О.Винник, В.Гранкін, А.Горбанець, І.Леус, В.Літвінова, О.Мельніков, Т.Падурець, Т.Пісна, Ю.Святокум, В.Татарова, Ю.Хандис, С.Чорний.

Під час роботи виконавчого комітету було прийнято рішення про затвердження нового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бобринецької міської ради, про виділення одноразової матеріальної допомоги п’яти учасникам АТО/ООС та інші рішення у сфері соціальної підтримки окремих категорій громадян.

Рішення виконавчого комітету оприлюднюються в установленому законодавством порядку на офіційному веб-сайті міської ради.

 

Секретар виконавчого комітету Артем Лавріненко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь