Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем працівника сільського господарства України!

Дата: 13.11.2020 15:50
Кількість переглядів: 578

Фото без описуСільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією з пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, крім того, після розпаду старого Радянського Союзу, аграрний сектор отримав нове дихання, доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі. Це дозволило організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

День працівників сільського господарства - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню, полиці наших магазинів все більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

Від щирого серця подякуємо вам –  хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва громади, за самовіддану працю, щедрість душі, теплоту сердець, любов до свого рідного краю, до своєї землі.

Впевнені у тому, що Ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу!

Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

З повагою міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь