Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ТЕМАТИЧНА ПЕДРАДА

Дата: 10.11.2020 10:53
Кількість переглядів: 559

Відповідно до річного плану 5 листопада 2020 року в Бобринецькому дошкільному навчальному закладі ДНЗ №1 "СОНЕЧКО" відбулася тематична педагогічна рада "Шляхи оновлення освітнього процесу". Директор Тетяна Басараб оголосила результати тематичного вивчення питання «Організація сучасного освітнього процесу через впровадження ІКТ у роботу закладу». Під час тематичної перевірки встановлено, що в ДНЗ здійснюється робота з використанням ІКТ в управлінській та методичній діяльності.

Вихователь-методист Лілія Сопільняк провела ділову гру «Зустріч у педагогічному інтерактивному кафе "Дошкільник"» , під час якої досвідчені вихователі узагальнили знання та ділилися педагогічним досвідом щодо організації сучасного освітнього процесу; надали методичну допомогу молодим педагогам щодо їх професійного розвитку та формування професійної компетентності.

Вихователь Людмила Усік поділилася досвідом роботи з теми "Новітній синкретико-ігровий підхід до організації занять з фізичної культури". У ході виступу Людмила Іванівна ознайомила колег з  принципом синкретичності, який дає змогу поєднувати заняття з фізичної культури із заняттями з ознайомлення дітей з природою, розвитком мовлення, образотворчою діяльністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь