Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем працівників освіти!

Дата: 02.10.2020 15:04
Кількість переглядів: 486

Фото без описуЦей день є особливим для освітян, серед яких керівники навчальних закладів, учителі, вихователі, керівники гуртків, адміністративно-господарський, навчально-допоміжний персонал, робітники та службовці установ освіти. Всі вони мають із упевненістю дивитись у майбутнє, відчувати підтримку громади та держави, адже в щасливих освітян вихованці також щасливі.

Професія, яку Ви обрали, – найсміливіша і найвідповідальніша. Адже тільки людина з тонкою душею та гарячим серцем невтомно і наполегливо плекає майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян, патріотів нашої держави. Своїм величезним багажем знань, важливим, значущим, потрібним Ви ділитесь з дітьми, допомагаючи словом, порадою, вибором життєвого шляху та створюєте зручні умови для дітей.

Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до своїх учнів!

Щира дяка за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Бажаю міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпного оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

 

З повагою

міський голова                                                                            В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь