Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем людей поважного віку та Днем ветерана!

Дата: 02.10.2020 13:25
Кількість переглядів: 494

Фото без описуЩиро вітаю Вас з теплим і сердечним святом - Днем людей поважного віку та Днем ветерана! Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати приємні слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, міста, громади, за багаторічну самовіддану працю і мудрість.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей – це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Низький, доземний уклін Вам та велика подяка за все що Ви зробили для своїх нащадків.

Бажаю Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

 

1 жовтня відбулося урочисте відкриття Університету Срібного віку на якому міський голова Валерій Сніжко привітав актив університету та в дружній атмосфері спілкувались щодо роботи освіти дорослих в громаді.

Фото без опису

Також в цей день з нагоди Дня людей поважного віку і Дня ветерана за доручення міського голови Валерія Сніжка перший заступник міського голови Валентин Висоцький, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея та голова МВО Лідія Беліченко відвідали, поспілкувалися, привітали ветеранів Другої світової війни.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь