Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Спортивні досягнення вихованців КЗ «ДЮСШ»

Дата: 02.10.2020 09:13
Кількість переглядів: 525

Фото без опису

3 23 по 27 вересня в м. Києві походив Чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат (особисто командний).

Вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради (тренер-викладач Намєснік І.І.) взяли участь у Чемпіонаті і добилися вагомих результатів.

Намєснік Анжеліка (вихованка тренера-викладача Намєсніка І.І.),        яка навчається в військовій академії сухопутних військ (м. Львів), стала шестиразовою чемпіонкою України серед жінок та юніорів: у ривку, довгий цикл, та в двоборстві. Вона завоювала перші три місця серед дорослих   і перші три місця серед юніорів. Юна спортсменка у складі збірної команди України братиме участь у Чемпіонаті Європи з гирьового спорту, який проходитиме в Данії.

Голотюк Анастасія серед дівчат та юніорок посіла друге та третє місця, Гурин Віталій серед юнаків посів перше місце. Шапошніков Єгор став срібним призером, а Іванченко Олександр - бронзовим призером.

26 вересня у м. Бобринець проходив Другий тур Чемпіонату області  з футболу. Старші юнаки КЗ «ДЮСШ» зустрічалися з однолітками    з м. Новоукраїнки та перемогли з рахунком 7:2 (тренер-викладач Філіпенко І.А.).

У м. Новоукраїнка молодші вихованці (тренер-викладач Василенко М.Ю.) програли команді Новоукраїнки з рахунком 0:1, і здобули перемогу 4:1 над командою з Олександрівської ДЮСШ.

Поїздка відбулася завдяки фінансової підтримки міського голови Сніжка В.В., відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради та батьків вихованців.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь