Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Спортивні досягнення вихованців КЗ «ДЮСШ»

Дата: 02.10.2020 09:13
Кількість переглядів: 501

Фото без опису

3 23 по 27 вересня в м. Києві походив Чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат (особисто командний).

Вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради (тренер-викладач Намєснік І.І.) взяли участь у Чемпіонаті і добилися вагомих результатів.

Намєснік Анжеліка (вихованка тренера-викладача Намєсніка І.І.),        яка навчається в військовій академії сухопутних військ (м. Львів), стала шестиразовою чемпіонкою України серед жінок та юніорів: у ривку, довгий цикл, та в двоборстві. Вона завоювала перші три місця серед дорослих   і перші три місця серед юніорів. Юна спортсменка у складі збірної команди України братиме участь у Чемпіонаті Європи з гирьового спорту, який проходитиме в Данії.

Голотюк Анастасія серед дівчат та юніорок посіла друге та третє місця, Гурин Віталій серед юнаків посів перше місце. Шапошніков Єгор став срібним призером, а Іванченко Олександр - бронзовим призером.

26 вересня у м. Бобринець проходив Другий тур Чемпіонату області  з футболу. Старші юнаки КЗ «ДЮСШ» зустрічалися з однолітками    з м. Новоукраїнки та перемогли з рахунком 7:2 (тренер-викладач Філіпенко І.А.).

У м. Новоукраїнка молодші вихованці (тренер-викладач Василенко М.Ю.) програли команді Новоукраїнки з рахунком 0:1, і здобули перемогу 4:1 над командою з Олександрівської ДЮСШ.

Поїздка відбулася завдяки фінансової підтримки міського голови Сніжка В.В., відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради та батьків вихованців.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь