Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітання міського голови Валерія Сніжка з 253-ю річницею з Дня заснування міста Бобринець та 5-ю річницею створення Бобринецької міської об'єднаної територіальної громади

Дата: 26.09.2020 11:57
Кількість переглядів: 1783

Шановні бобринчани та гості міста!

   Щиро, від усього серця, яке сповнене гордості за наше місто і поваги до вас, – вітаю усіх з 253-ю річницею Дня міста Бобринець та 5 річницею створення об’єднаної територіальної громади!
   День міста - це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.
   Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто - його вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога. 

   П’ять років своєї трудової діяльності я присвятив розвитку та розбудові громади. За цей період відбулося багато змін, як в інфраструктурі міста так і в свідомості бобринчан. Нові стандарти, співпраця з програмою «DOBRE», тренінги, конференції підсилили патріотизм та активізували мешканців міста.
  Приємно відмітити, що активними стали громадські організації, більше уваги приділяється людям поважного віку, яким потрібна увага та теплота наших сердець, свідомішою стає молодь.
  Усі досягнення, якими багате місто й наша громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі бобринчани!

   Я пишаюсь тим, що народився в Бобринці, живу і докладаю зусиль у розвитку громади!

  Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов різні випробування, але не зламався та продемонстрував гідний приклад служіння своєму краю, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.
  Вітаю також нашу молодь з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого міста і всієї України.
   На жаль, цього року ми змушені святкувати у незвичних для нас умовах, умовах карантину, сподіваюсь, що така ситуація є тимчасовою і незабаром ми зможемо повернутися до звичного ритму життя та відзначатимемо ще не одне свято разом.
   У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.
   Тож, з нагоди Дня міста – Дня громади, від усієї душі вітаю всіх мешканців та гостей нашої громади та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту. Добра вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім Божого благословення, щастя та благополуччя, а також міцного здоров’я. Нехай зростає та процвітає громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє!

З нагоди 253-ї річниці Дня заснування міста Бобринець та 5-ї річниці створення Бобринецької міської об'єднаної територіальної громади:

Нагороджено Почесною відзнакою Бобринецької міської ради - медаллю «За вклад у розвиток громади»:

ПІСНУ Тетяну Володимирівну - заступника директора школи з навчально-виховної роботи КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5»;

Вручено:

Грамоту Кіровоградської обласної ради:

БИЧКОВУ Сергію Васильовичу - директору комунального підприємства Бобринецької міської ради «Комунальник»;

КОНОВАЛЬЧУК Тетяні Миколаївні - провідному фахівцю з публічних закупівель відокремленого структурного підрозділу «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В.Порика Білоцерківського національного аграрного університету».

Подяку Кіровоградської обласної ради:

БАРВІНКУ Миколі Петровичу В водію групи транспортного забезпечення відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради.

Оголошено Подяку Бобринецької міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію:

ЧОРНІЙ Оксані Миколаївні - головному спеціалісту Бобринецького районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області.

Оголошено подяку Бобринецької міської ради за активну участь у громадському житті громади, креативність, творчий підхід, волонтерську ініціативу та відданість справі:

Громадським ініціативам України;

Ініціативній групі «Жіноча територія Бобринеччини».

Оголошено подяку Бобринецької міської ради за активну участь в конкурсі проектів громадського бюджету, креативність та ініціативність:

ЗМИКАЛО Валентині Миколаївні - проект «Спортивне село (с.Коржеве, с. Богданівна, с. Червона Долина)»;

КІРАЛЬ Альоні Анатоліївні - проект «Рогозівський майданчик для всієї родини»;

КОНОВ АЛЬЧУК Валентині Григорівні - проект «Освітлення Кубинського скверу»;

КУНАШЕНКО Наталії Григорівні І проект «Казковий двір дитинства ( дитячий майданчик біля багатоквартирного будинка вул.Незалежності, 105)»;

МЄДВ ЄДІВІИ Світлані Миколаївні - проект інсталяція-артоб'єкт «Я люблю Бобринець»;

ТЕЛИХ Мирославу Миколайовичу - проект «Безпечне покриття для дитячого майданчика в парку ім. Кропивницького».

ТЕЛИХ Наталії Володимирівні - проект «Зона комфорту та відпочинку біля ЦДЮТ»;

ТКАЧЕНКО Вікторії Андріївні - проект «Бювет живої води СваРода в парку ім. Кропивницького»;

ПАВЕЛКО Любові Євгеніївні - проект «Sport - Land» Рогозівка»;

УСАТІЙ Оксані Віталіївні - проект «Вуличне освітлення на сонячних батареях (м-н Грицькова)»;

ШВАЙКО Катерині Вікторівні - проект «Країна дитинства на «Рупщні»;

ЩІЧЕНКО Наталії Іванівні - проект «Кінотеатр під відкритим небом».

Оголошено подяку Бобринецької міської ради за активну участь в облаштуванні та озеленені дитячого майданчика, організації дозвілля та значний внесок у розвиток рідного міста:

Сім’ї ЛУЦЕНКО Любов Степанівні та Олександру Миколайовичу - активним жителям мікрорайону «Грицькова».

Оголошено подяку Бобринецької міської ради за творчий підхід, активну громадську позицію, значний внесок у розвиток рідного міста та виготовлення кованої лавки у вигляді ретроавтомобіля:

ЛІТВАКУ Володимиру Петровичу

Оголошено подяку Бобринецької міської ради за відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, високий рівень професійної майстерності, компетентність:

Колективу Бобринецького дошкільного навчального закладу №1 «СОНЕЧКО»;

Колективу Бобринецького дошкільного навчального закладу №2 «РОМАШКА»;

Колективу Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал»;

Колективу Бобринецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів Кіровоградської обласної ради;

Колективу відокремленого структурного підрозділу «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В.Порика Білоцерківського національного аграрного університету»;

Колективу комунального закладу «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» Бобринецької міської ради Кіровоградської області;

Колективу комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради Кіровоградської області;

Колективу комунального закладу «ЗШ І-ІІІ ступенів №5» Бобринецької міської ради Кіровоградської області;

Колективу комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради Кіровоградської області;

Колективу комунального некомерційного підприємства «Бобринецька центральна районна лікарня» Бобринецької районної ради;

Колективу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району» Бобринецької районної ради;

Колективу комунального підприємства Бобринецької міської ради «Комунальник»;

Колективу Професійно-технічне училище №32;

Колективу територіального медичного об’єднання «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області»;

Колективу «Філія № 1 — ЗШ І-ІІ ступенів» комунального закладу «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» Бобринецької міської ради Кіровоградської області;

Колективу «Філія № 2 - ЗШ І-ІІ ступенів» комунального закладу «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» Бобринецької міської ради Кіровоградської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь