Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Старт Чемпіонату

Дата: 21.09.2020 14:23
Кількість переглядів: 994

Фото без опису19 вересня стартував Чемпіонат області з футболу серед дитячо-юнацьких команд Кіровоградської області. Чемпіонат проводиться по двох вікових групах: 2008-2009 та 2005-2006 року народження. Згідно регламенту змагань молодші юнаки грають по правилах гри на призи клубу «Шкіряний м’яч» і в м. Бобринець проводились два тури.

У першому турі юнаки КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради обіграли однолітків з смт. Олександрівки з рахунком 5:0, а в паралельному матчі Новоархангельські юнаки виграли в команди з Новоукраїнки з рахунком 5:2.

У другому турі наші юнаки поступилися футболістам з Новоархангельська з рахунком 0:4, а команда «ДЮСШ» Новоукраїнки виграла в Олександрівки з рахунком 4:0.

Футбольний матч, в якому зустрілися старші юнаки, розпочався о 13:30. Футболісти КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради виграли з рахунком 3:1 футболістів з ДЮСШ «Юність» смт. Онуфріївка.

Організаторами матчів, які проходили на С/К «Олімпієць», були дотримані всі вимоги згідно медичного протоколу. Роздягальні і кімнати для тренерів і суддів були оброблені дезінфікуючими засобами. Всі учасники пройшли температурний скринінг, який проводила медична сестра. Гравці чотирьох команд були розміщені по всій території С/К «Олімпієць.

Підготували вихованців до змагань тренера-викладачі КЗ «ДЮСШ» - Василенко М.Ю. та Філіпенко І.А. Велика подяка працівникам С/К «Олімпієць та працівникам КЗ «ДЮСШ» за підготовку та проведення Чемпіонату області серед юнаків.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь