Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем рятівника!

Дата: 17.09.2020 08:46
Кількість переглядів: 818

Фото без описуШановні працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони, щиро вітаю з професійним святом - Днем рятівника!

На Вас покладена надзвичайно почесна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашої громади. Кожен Ваш тривожний виїзд - це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа - це врятовані людські життя.

Громада високо цінує вашу мужність, самовідданість, постійну готовність до найсуворіших випробувань, здатність до самопожертви задля врятування життя та охорони здоров’я громадян. Кожен ваш день – це випробування сили духу і професіоналізму, результат зразкового виконання свого професійного обов’язку.

Утверджуючи добро і милосердя, ви з честю виконуєте покладені на вас завдання.

Глибоко переконаний, що рятувальники Бобринеччини й надалі збагачуватимуть традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимуть обраній справі.

Щира дяка Вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом.

Бажаю вам міцного здоров'я, життєвих благ, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці. Нехай мир і злагода панують у Ваших родинах!

 

З повагою

міський голова                                                                                   В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь