Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Кіновечір річниці дня заснування міста Бобринець

Дата: 15.09.2020 17:40
Кількість переглядів: 1142

Фото без описуЩе один незабутній кіновечір з'явився у нашій скарбничці. В рамках святкування 253 річниці Дня заснування міста Бобринець та 5 річниці створення Бобринецької ОТГ відбувся показ фільму «Незвичайний подарунок», який створили бобринчани, і акторами були бобринчани, сюжет якого побудований саме про Бобринець. Це був вечір-спогад, вечір-емоція, вечір-натхнення.

Щоб розуміти процес, це добрий місяць часу і трохи не півгодини фільму. У ньому - розповідь про земляків і землячок, їх успіхи, спільні справи на благо громади. Декого з тих, хто виконував ролі, вже немає серед нас. Але світла пам'ять про них дає наснагу нам для майбутніх думок та ідей.

Зйомки фільму стали чудовим досвідом дякуючи фаховості режисера фільму, Володимира Прокопенка. Під керівництвом режисера над стрічкою працювали Світлана Бадиця, Наталія Телих, Тетяна Брошеван, Наталія Щіченко.

Чудовим продовженням святкування Дня міста та громади буде створена мешканцями і мешканками відеопоезія. Ліричні слова місцевих авторів і авторок доповнять події теплом і щирістю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь