Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День фізичної культури і спорту

Дата: 15.09.2020 08:16
Кількість переглядів: 805

Фото без описуУ комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради були проведені змагання до Дня фізичної культури і спорту, який відзначається в другу суботу вересня.

На спорткомплексі «Олімпієць» проведені змагання з футболу серед меншої та старшої вікових груп (тренери-викладачі Філіпенко І.А., Василенко М.Ю.). Змагання були підготовкою до чемпіонату області з футболу, який стартує 19 вересня в м. Бобринець.

На баскетбольному майданчику с/к «Олімпієць» та спортивному залі філії №1 проведені змагання зі стрітболу (тренери-викладачі Неклеса В.М., Ляшенко С.А.).

У тренажерному залі коледжу ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж імені В. Порика Білоцерківського НАУ» були проведені змагання з гирьового спорту серед юнаків та дівчат (тренер-викладач Намєснік І.І.). Ці змагання були підготовкою до чемпіонату України серед юнаків та дівчат, який відбудеться в м. Києві 23-27 вересня.

Також відбулися змагання з кіокушинкай карате, (тренер-викладач Нужний Є.О.).

Переможці та призери змагань отримали грамоти.

Бобринецька міська рада з нагоди професійного свята – Дня фізичної культури і спорту преміювала працівників КЗ «ДЮСШ».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь