Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ БОБРИНЧАН

Дата: 12.10.2017 16:58
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

Українська армія нині забезпечує громадянам  головну цінність – мир та спокій. Ми всі маємо можливість жити нормальним життям, розвивати країну, вчитись, виховувати дітей  тільки тому, що на «передовій» нас захищають. Усе, що ми  маємо – власну справу, навчання та роботу, відпочинок – все це є можливим завдяки захисникам Батьківщини. В знак великої шани та подяки 12 жовтня в переддень  свята захисника України  на Бобринеччині вшанували пам’ять земляків, що віддали своє життя за Батьківщину. Перший заступник міського голови Валентин Висоцький та секретар виконавчого комітету Бобринецької міської ради Ірина Дмитрян  разом з делегацією від районної влади поклали квіти до могил бобринчан, які ціною власного життя відстояли  суверенітет нашої держави.

 Делегація від міської ради на чолі з першим заступником міського голови Валентином Висоцьким та керівництво району поклали квіти до Галереї Слави, що знаходиться на першому поверсі адмінбудівлі. Також представники місцевого самоврядування та воїни АТО хвилиною мовчання вшанували полеглих  побратимів  і поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО, що знаходиться на території Свято-Миколаївської  церкви.  Учні міських шкіл  поклали квіти до пам’ятних дошок загиблим учасникам АТО та Героя Небесної сотні Віктора Чміленка, що знаходяться на міських навчальних закладах.

Вічна пам'ять про найкращих синів нашої Вітчизни, які загинули у боях за Незалежність України, завжди буде жити  у наших серцях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь